Våra Tjänster.

Tjänster.

För våra kunder

Embedded

Mjukvara som integrerar med tekniken i till exempel bilar, hemelektronik och mycket mer.

System

Frontend, backend, UI, databaser
och molntjänster. Antingen var för sig, eller som ett helt paket.

Mobil

Android, iOS och multi-plattform applikation. Mobile-first eller inte, du bestämmer.

Några Av Våra Kompetenser

Oavsett vilka tekniska lösningar ni arbetar med besitter Tedsys kompetensen som krävs för att ni ska komma över nästa hinder.

In-House

Få jobbet gjort för era digitala visioner med hjälp av vårt in-house team. Inget krav på lokaler, it-miljö eller personalhantering.
Vi är ett erfaret team som kan det ni behöver inom mjukvara. Ni har idén och vi hjälper er att ta fram mjukvaran.
Vi hjälper er att ta fram och slutföra projektet

Varför Välja Vårt Team

Fullstack Excellence:

Våra utvecklare är mästare på att hantera både frontend och backend. Oavsett om det är en webbapplikation, en mobilapp eller en komplex e-handelsplattform, vårt team kan göra det möjligt.

Native App Expertis:

Vi behärskar utveckling av native appar för olika plattformar, inklusive iOS och Android. Vi skapar appar som erbjuder en smidig användarupplevelse med snabb prestanda.

Embedded Systems Prowess:

Vår expertis sträcker sig till embedded mjukvaruutveckling. Vi kan hjälpa dig att bygga in intelligens i dina enheter och produkter.

Integration Specialists:

Vi har en dokumenterad erfarenhet av att integrera system och plattformar för att skapa enhetliga och effektiva lösningar för ditt företag.

Ni står för produktledning och vi gör mjukvaran. Vi jobbar iterativt med korta intervaller. Typiska faser är en förstudie och därefter utveckling. Det går bra att dela upp i enbart förstudie eller enbart utveckling.