Arbeta hos Tedsys.

Vi är en konsultbyrå som specialiserar oss på att skapa värde för både våra kunder och våra anställda.
Vi arbetar stenhårt för att göra kunden nöjd med dig som arbetar hos oss i fokus.
Vi tror att om du trivs och mår bra kommer du också att leverera på topp.

Vi letar alltid efter nya medarbetare som har ett stort intresse av att utvecklas genom att utveckla.
Vi arbetar inom tre områden:

Resurskonsult

Du arbetar ute på ett uppdrag tillsammans med kunden. Ibland länge och ibland genom korta inhopp. Du får möjlighet att prova på många saker och utvecklas på det sättet du önskar.

In-house

Du arbetar tillsammans med andra glada Tedsys konsulter där ni som ett team tar er an att bygga det bästa åt en kund.
Arbetet utgår från vårt egna kontor där ni tillsammans tar fram lösningar till oftast flera kunder samtidigt.

Utvecklingsteam

Likt en resurskonsult sitter du ute hos uppdragsgivaren men sitter i ett team bestående av Tedsyskonsulter.
Tillsammans arbetar ni för att hjälpa just den kunden på bästa sätt.
Detta är oftast långtgående projekt, komplexare system där hoppandet mellan uppdrag är mindre men möjligheten att växa på samma ställe är större.

Möt vårt team

Ett axplock av Tedsys kompetenser
Helena Schödin

Helena Schödin

Team Lead

Jag har själv arbetat…

… som mjukvaruutvecklare och ser det som en fördel när man ska sitta som scrum-master i utvecklingsteam. Det ger en djupare förståelse och kännedom om vad de gör och hur vardagliga problem yttrar sig.

Att ha gått från mjukvaruutvecklare till scrum-master/projektledare har för mig varit ett självklart steg och jag trivs ypperligt med att få koordinera arbete och samarbete med mina medlemmar i teamet och andra likasinnade i mitt arbetsliv.

Att ha hela Tedsys team hos kund stärker Tedsys-känslan och vi känner oss inte ”ensamma”, utan som ett helt litet konsultföretag ute hos kunden. Tryggheten att ha “sina egna” som närmaste arbetskollegor gör att samarbetet och eventuella trösklar och hinder lättare kan forceras då man känner en närmre kontakt med sina medlemmar i teamet redan från dag ett.

Mark Martinsson

Mark Martinsson

Team Lead

Jag har jobbat som…

… som mjukvarukonsult i snart 15 år och varit anställd på Tedsys de senaste 6 åren.

Det som skiljer Tedsys åt från andra konsultföretag är kulturen. När vi anställer så fokuserar vi främst på personligheten och sekundärt på den tekniska kunskapen. Missförstå mig inte, den tekniska kompetensen är väldigt viktig, men att passa in i teamet och vara bidragande till god stämning är avgörande för att i längden kunna leverera och ha kul på jobb.

Jag har främst jobbat in-house, vilket innebär att vi erbjuder en helhetslösning åt kunden. Vi omvandlar kundens problem till en teknisk lösning där vi tillhandahåller utvecklare, testare, UI/UX och om det behövs scrum-master/projektledare. Eftersom vi jobbar in-house så kan vi redan från första dagen vara produktiva då tröskeln att komma igång är låg, vi känner varandra väl och har till viss del färdiga byggstenar att utgå från.

Jashar Vahid

Jashar Vahid

Embedded Utvecklare

Jag jobbar just nu…

… på ett projekt där jag är en del av 14 embeddedkonsulter från Tedsys.

Vi arbetar mot ett företag inom automotivebranschen där vi utvecklar kommunikationsmjukvara till en ny generation elsystem för fordon.

Det är ett kul upplägg där vi är mycket på plats och arbetar med kunden, samtidigt som vi också har ett härligt gäng från Tedsys att umgås med.

I min roll har jag fördelen av att jobba med en produkt jag brinner för. Samtidigt har jag kollegor och vänner med helt andra erfarenheter från andra projekt som jag kan umgås med på en AW, eller varför inte en frukost på kontoret.

Peter Bivrén

Peter Bivrén

Inhouse-team

När jag fick frågan…

… om jag kunde skriva en kort sammanfattning om varför jag jobbar just på Tedsys, kunde jag inte svara.

Jag vet faktiskt inte helt hur jag ska svara på det ens nu, det känns bara rätt. Det viktiga för mig är att ha trevliga kollegor och spännande uppgifter inom en miljö där jag kan utvecklas, det har jag på Tedsys. Kollegorna är både trevlig och har hög kompetens inom många olika områden.

Sedan jag började på Tedsys januari 2017 efter 6 år som konsult har jag den mesta tiden varit en del av in-house teamet, där jag oftast jobbar med olika projekt på Android plattformen. I in-house teamet har vi en helhetslösning där vi hjälper kunden med hela processen, redan från att kunden har en idé tills dess att det finns en lösning.

Fredric Billow

Fredric Billow

Resurskonsult

I februari 2020…

… precis när Corona-krisen stod för dörren, hoppade jag på Tedsys-tåget. Trots de oroliga tiderna fick jag en fantastisk start på ett uppdrag där en kollega och jag skulle ta fram ett nytt system från grunden. Han backend-konsult, jag frontend.

Att som ny vara helt ansvarig för ena halvan av ett system kan vara skrämmande, men också väldigt roligt och utvecklande. För mig passade det perfekt. Jag fick chansen och förtroendet att verkligen leverera något som jag inte gjort i samma skala tidigare.

Sedan dess har jag haft tre andra uppdrag och arbetat med React, iOS, Android, Java backend och databasdesign. Möjligheten till att göra det jag tycker är roligt och testa på allt från små till stora företag, olika teknologier och team-sammansättningar är anledningen till att jag också är kvar på Tedsys.

Oavsett vad du har för bakgrund, kunskapsnivå eller önskemål, kan du vara av intresse för oss.
Vi letar inte efter en specifik person med unika kompetenser utan en person
som vi både trivs med och som trivs hos oss.

Vi försöker skapa en familjekänsla i företaget, detta genom både aktiviteter där
hela familjen är välkommen till och evenemang för de som arbetar hos oss.

Tror du att du är vår nästa medarbetare eller är du nyfiken på att veta mer?
Tveka inte att kontakta oss, via ett mail eller telefon!
Vi vill veta vem du är och vad vi kan göra för dig.